Tallennetut Tietoa meistä Ilmoita sivusi

Stateran kattava reseptinhaku-sivusto ja -palvelu

Statera on helpoin ja vaivattomin tapa etsiä juuri sinulle sopivimpia reseptejä mieltymyksiisi tai ruokavalioosi perustuen. Sivustomme kerää reseptejä eri reseptisivustolta ja ammattilais- tai kotikokit voivat säännöllisesti hakea eri reseptejä juuri heidän tarpeilleen, oli kyseessä sitten vegaanipohjainen käsinsyötävä street food, romanttinen kolmen ruokalajin illallinen taikka isommalle seurueelle suunniteltu grillijuhla. Haku mahdollistaa myös käyttäjälle sopivimpia reseptejä käytössä olevien raaka-aineiden perusteella. Lisäämme jatkuvasti palveluun uusia sivustoja, jotta reseptien hakeminen helpottuisi entisestään.

Reseptiarvostelut helpottamaan sopivimman reseptin löytämiseen

Kanssakokkailijoiden ja ruokasivustojen yli reseptiarvostelut auttavat löytämään suosituimmat sekä arvostetuimmat ruokaohjeet. Reseptin otsikon vieressä olevista tähdistä käyttäjä näkee helposti kyseisen ruokaohjeen arvostelujen määrän sekä keskiarvon. Lisäksi uusimmat lisätyt reseptit - sekä käytetyimmät reseptit -valikossa on selattavissa uusimmat ja trendikkäimmät ruokaohjeet ja annokset.

Kerää ja julkaise oma reseptikirja tai ruokaohjeleikkeitä

Starerassa käyttäjä voi kerätä käyttämiään reseptejä käyttäjäprofiiliinsa ja koostaa niistä oman reseptikirjansa tai leikekirjansa. Reseptikirjan voi halutessaan myös jakaa muille kotikokeille tai ravintolamaailman ammattilaisille sekä kommentoida tai suositella ruokaohjeista ruokaystävien kesken.

Kuinka Stateeraat reseptejä?

Kirjoita hakukenttään haluamasi reseptin tai aterian ja klikkaa Stateeraa. Vaihtoehtoisesti voit etsiä ruokaohjeita eri ainesosilla. Statera näyttää valitsemallasi haulla löytyneet reseptit eri sivustoilta listana sekä muiden kokkien arvostelut resepteistä, oli kyseessä ammattilainen tai amatöörikokki. Valitse kiinnostavin resepti painamalla reseptin otsikkoa, jolloin Statera automaattisesti siirtää sinut reseptin alkuperäiselle sivustolle. Sen jälkeen vain seuraa ruokaohjeita ja nauti kokkaamisen sekä uusien ateriakokeilujen ilosta itseksesi tai viihtyisässä seurassa.